Bonaparte
Pikk tn

Buffee menüüd

Külm buffee

Õrnsoolatud lõhefilee basiiliku-sidruni vahuga

Akvaviidiga maitsestatud soolatud lõhefilee

Kuumsuitsu lõhefilee piparmündi-jogurti kastmega

Kaneeliga maitsestatud kergelt soolatud lõhe Dijon sinepikastmega

Lõhe-kreveti pate kurgi-mee vahuga

Marineeritud angersäga 

Koha želees juurvilja julienniga

Valge kala tempurataignas

Röstitud ja marineeritud silmud sinepiseemne kastmega

Grillitud tiigerkrevetid tšillise marinaadiga

Marineeritud räimeliblikad hapukurgi salsaga

Heeringas kartuli ja külma murulaugu jogurtikastmega


Kanarulaad a´la Gordon Blue  stiilis õuna-veinikastmega

Õrnalt marineeritud pardifilee lõigud jõhvika coulis`ga

Seesamipaneeringus broileri lõigud ananassi ja karrikastmega


Rosmariiniga maitsestatud röstbeef mädarõikavahuga

Sealiha lõigud karulaugu pesto ja krõbeda sibulaga

Sealiha sink metsaseene tar-tariga


Tapase valik: roosa pärlsibulad, toorjuustuga täidetud oliivid, kornišon, grillitud paprika, marineeritud artichok, juustuga täidetud pepperonid

Marineeritud kurgivalik(hapu,marineeritud,kornišonid) mee kastmega

Juustuvalik punase sibula marmelaadiga

Musta leiva tšipsid peedi-kitsejuustuvahuga

Salatid

Kartulisalat 

Rosolje heeringa või veiselihaga

Munanuudli salat krevettide,  suitsulõhe ja terijaki kastmega

Nizza salat tuunikala ja anšoovisega 

Caesari salat grillitud kanaga või krevettidega

 Waldorfi salat / pardifilee või röstbiifiga

Parma singi ja meloni salat värske rukola ja ürdiõliga

Couscousi salat tandoori kana, india pähkli ja värske spinatiga

Prantsusepärane kartulisalat ürdiõli või majoneesikastmega

Metsaseene salat

Värske  salat feta juustu ja provansaali grillitud juurviljadega

Rohelise salat punase greibi filee,  juustu ja piparmündi-jogurti kastmega

Vahemere tomati-mozzarella salat punase sibula ja avokaado salsaga 

Kevadine roheline salat kitsejuustu, ahjupeedi  ja ürdiõliga

Roheline salat vaarika coulis'e ja karameliseeritud pähkliga

Soe buffee


Ahjus küpsetatud lõhefilee punasesõstra marinaadiga

Ahjus küpsetatud lõhefilee mozzarella juustuga

Grillitud lõhe safrani Beure blanc kastmega

Ahjus küpsetatud lõhe Maximiliani kastmega

Ahjus küpsetatud võikala porrulaugu-kreveti salsa ja

juustukastme kattega

Põltsamaa Kuldse veiniga aurutatud kala duo koore-võikastmega

(lõhe, merilest)


Ahjus küpsetatud kanaliha tandoori-ingverikastmega

Ahjus küpsetatud kanaliha kookospiima-masala kastmes

Kanarulaad paprika-toorjuustu täidise ja koore-valgeveinikastmega

Kanalihavarras austri-ingveri marinaadis ananassiga


Seakarbonaad kadakamarja ja sinepikastmega

Sealiharull mustaploomi täidise ja Dijon-sinepikastmega

Seasisefilee kadakamarja ja ürtidega

Loomaliha punase veini kastmes


Aurutatud kartul tilliga

Ahjukartul ürtide või rosmariiniga

Kartuli-porgandigratään

Grillitud köögiviljad

Aasiapärane basmati riis

Aurutatud riis köögiviljadega

Couscous

Bonaparte leiva- ja saiavalik ürdivõiga


Koostame Teie
personaalsetest soovidest lähtuvaid menüüsid.
Võta meiega ühendust e-maili teel catering@bonaparte.ee